ApplePie Design Logo
Decorative
Wall Stickers

Muurstickers

Het product

De muurversieringen van ApplePie Design worden vervaardigd in een mat, ultrafijn en semi-permanent vinyl sticker. Zij worden met een transfer aangebracht (zoals de decals van onze kinderjaren) zodanig dat u ze zelf kunt plaatsen zonder enig probleem. Deze muurstickers kunnen op de meeste gladde oppervlaktes bevestigd worden. Ze kunnen ook verwijderd worden zonder lijmrestjes over te laten. Alle tekeningen kunnen vervaardigd worden in verschillende groottes (wij stellen standaardmaten voor van 10 cm tot 180 cm maar alles is mogelijk...) en in meer dan 40 verschillende kleuren.

Maten

De producten van ApplePie Design zijn standaard beschikbaar in 6 verschillende maten. Deze maten zijn berekend op basis van de grootste lengte van de tekening (horizontaal of verticaal) en zijn approximatief.

  • XXS verschillende kleine tekeningen op een A4 (20 cm* 30 cm)
  • XS 30 cm
  • S 50 cm
  • M 80 cm
  • L 120 cm
  • XL 180 cm

Vanaf 2 m, of voor alle andere maten buiten standaard, vraag ons een kostenraming per telefoon +32 2 356 32 83 of per mail info[at]applepiedesign[dot]be


De richting

Alle motieven kunnen ook in “spiegelbeeld” besteld worden. Het beeld word symetrisch gemaakt op basis van de verticale. In het catalogus vind u het beeld als basisreferentie in de “normale” zin.

De kleuren

Om de kleuren van onze collectie in uw interieur te kunnen testen, kunt un kleurentesters bestellen (formaat 10cm * 10cm). Ze zijn vervaardigd in hetzelfde vinyl als voor de decoraties. U kunt dus ook uw oppervlaktes testen. De kleurentesters zijn verkocht aan 2€ /stuk. Gelieve ons de gekozen kleuren op de bestelbon aan te duiden.
Ons kleurenpallet is in bijgevoegd .pdf voorgesteld.


Plaatsen

De plaatsing is heel eenvoudig. De instructies zijn in bijgoevoegd document beschreven. De muurstickers kunnen op de meeste oppervlaktes bevestigd worden (verf, hout, glas, plastiek). Voor een optimaal resultaat, verzeker u dat de geverfde oppervlakte proper is en deftig klaargemaakt (grondlaag + verf). Voor meer complexe projeten kunnen wij voor de plaatsing zorgen. Vraag ons een kostenraming.


Bestellen

Om te bestellen, gelieve deze bestelbon in te vullen, (in het menu Bestellen), te tekenen en op te sturen.

  • per mail : order[at]applepiedesign[dot]be
  • per fax : +32 2 356 63 97
  • per post :6, Kerkstraat, 1640 St-Genesius-Rode


Het advies

Indien u weinig inspiratie hebt kan ApplePie Design u gepersonaliseerde voorstellen maken. Stuur ons een foto van het door u gekozen kamer of muur, per mail. Beschrijf ons ook kort de sfeer die u wilt scheppen. Voor deze service word een forfait van 15€ aangerekend. Dit bedrag wordt van uw factuur afgetrokken als u de bestelling van de sticker plaatst.

Ons contacteren

Aarzel niet om ons al uw vragen te stellen op info[at]applepiedesign[dot]be of per telefoon +32 2 356 32 83


by ApplePie Design

1.0.6